PARTICULIER

Zie mij maar als opruimcoach op het gebied van lichaam, geest en leefomgeving. 

Individuele consulten en begeleiding op maat om je leven weer op de rit te krijgen. Tijdens het intakegesprek  wordt de hulpvraag uitgediept, krijg je de eerste inzichten en maken we afspraken over het vervolgtraject.

Soms is één afspraak voldoende om weer vooruit te kunnen.  Wilj e echt de diepte in en 'grondig opruimen' dan zijn meerdere sessies nodig.


Heb je behoefte aan rust, harmonie, vitaliteit en gezondheid.  Of ben je op zoek naar structuur, helderheid en inzicht?  Wil je naar jezelf kijken, actief zijn in jouw ontwikkelingsproces en oplossingen vinden voor jouw issues?

 

Maak jij de keuze om positief te veranderen? Dan werk ik graag met je samen. 
Consult  € 75,-

Life Coachsessie  € 75,- 

Professional Organizing   € 75,- per uur


Bovenstaande bedragen zijn incl. 21% BTW (consulten zijn vrijgesteld van BTW)Klik voor  achtergrondinformatie op de volgende links:  Life Coaching   -   Paranormale Therapie   

Meer weten? Neem gerust contact op.

 • De praktijk is aangesloten bij
  • CAT (level 5)  - registratienummer: CM1210-04-03-18
  • RBCZ  - Licentienummer 180318R


 • De behandelingen/consulten betreffen prestatiecodes
  • 24500 Behandeling psychotherapie  Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.
  • 24005 Behandeling overige natuurgeneeskunde  Vakgroep Natuurgeneeskunde staat ook wel bekend als natuurgeneeswijze en is in het verleden ook zo genoemd. Tot deze vakgroep behoren behandelvormen die als ‘natuurlijk’ kunnen worden gezien. Veelal bevordert of stimuleert een behandelvorm die behoort tot de vakgroep natuurgeneeskunde een helingsproces dat van nature minder snel of effectief zou zijn. De klachten die behandeld kunnen worden met Natuurgeneeskunde kunnen zowel lichamelijk als psychisch van aard zijn.         

   Een verzamelnaam voor natuurgeneeskunde die niet voldoet aan de criteria van de overige genoemde behandelvormen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code. De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel.

  • 24401 Behandeling paranormale geneeskunde Met paranormale geneeskunde wordt een geneeswijze bedoeld, waarbij veronderstelde paranormale gaven een genezing bewerkstelligen. Onder paranormale (=naast het normale) gaven wordt onder meer magnetisme, helderziendheid, helderhorendheid en heldervoelendheid gerekend.  • Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/  
Copyright © 2014 - Ans van Summeren                                                Design - Guus Gijben