Niet leverbaar


Helaas


Het product is op dit moment niet leverbaar.

Laat me hieronder weten dat je wilt deelnemen en wat jouw voorkeur-dagen zijn. Ik hou daar in de planning zo mogelijk rekening mee. Ik benader je zodra de agenda gemaakt is.


Meld je je aan voor de nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en het volledige aanbod van Praktijk Ans van Summeren.De gegevens worden gebruik voor het versturen van de nieuwsbrief en worden niet met derden gedeeld. Op de homepage vind je de link naar de privacyverklaring. In deze verklaring staat op welke wijze Praktijk Ans van Summeren omgaat met persoonsgegevens. Mocht er een wijziging  zijn dan wordt daarvan melding gemaakt in de nieuwsbrief.


 
 
 
Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief van Praktijk Ans van Summeren en kan deze altijd opzeggen. Ik geef hiermee toestemming om mijn gegevens te verwerken. Dit gebeurt zoals beschreven in de privacyverklaring. De nieuwsbrief wordt maximaal 1x per maand verstuurd. Mocht de privacyverklaring worden aangepast en is dat van toepassing op de nieuwsbrief, dan wordt zo nodig een extra nieuwsbrief verzonden.